Ako streamovať filmy z Popcorn Time do Xboxu One

Popcorn Time

Xbox One je multimediálna konzola a z vlastnej skúsenosti vieme, že polovicu času, čo pred ním strávite, strávite pozeraním filmov, streamov a videí z YouTube. Funkcia OneGuide však v našej krajine ešte nie je dostupná a tak používame iné spôsoby sledovania obsahu, napríklad sledovanie BluRay alebo filmov z externého disku. No zdá sa, že možno už ani to nebude treba, keďže Popcorn Time je ďalším riešením, ako do svojho Xboxu One dostať filmy. Len je teda treba myslieť na to, že tento spôsob nie je legálny a sledujete pirátske kópie.

V prvom rade, ak chcete streamovať filmy z Popcorn Time do Xboxu One, musíte si stiahnuť aplikáciu z jej oficiálneho webu. Je veľmi pravdepodobné, že vám Chrome, Safari alebo Firefox napíšu, že môže ísť o škodlivý software, avšak tieto hlásenia môžete ignorovať, keďže všetko funguje tak, ako má. Keď už teda stiahnete inštalačný súbor, nainštalujte Popcorn Time a spustite ho. Pokiaľ používate Mac a máte povolenú len inštaláciu softvéru z Mac App Store a dôveryhodných zdrojov, potom musíte dočasne toto riešenie vypnúť. Narozdiel od ostatných aplikácií tu totiž nefunguje možnosť udeliť výnimku pre Popcorn Time. Výnimka sa sama udelí po tom, ako vypnete toto nastavenie, zapnete aplikáciu a znovu zapnete nastavenie.

Popcorn Time Imitation Game

Teraz, keď už ste v Popcorn Time, vyhľadajte film, ktorý chcete sledovať, kliknite naň a v jeho nastaveniach si zvoľte kvalitu. Ak by ste sledovali filmy cez počítač, potom si môžete zvoliť aj titulky, ktoré sa budú vo filme zobrazovať, lenže ako som zistil, na Xbox zatiaľ nemôžete posielať titulky a tak, či chcete alebo nie, budete musieť sledovať film v pôvodnom dabingu. Ak ste ale profesionál v anglickom jazyku, tak by to pre vás nemalo predstavovať žiadny problém a filmom by ste mohli porozumieť aj bez titulkov. Konieckoncov, angličtina sa dá naučiť veľmi rýchlo cez hry.

Xbox One sa nezobrazuje v Popcorn Time

Je pravdepodobné aj to, že keď sa rozhodnete streamovať film z Popcorn Time do konzoly, že sa Xbox jednoducho nezobrazí v ponuke. V takom prípade existuje možnosť, že na Xboxe zapnete aplikáciu Xbox Video a reštartujete Popcorn Time. Teraz by sa mala pozmeniť aj ikona pri tlačidle „Pozerať“. Navyše by sa mohlo stať, že tu bude už natívne zakliknutý XboxOne. V takom prípade stačí, aby ste sa jednoducho začali pozerať film. Ten sa po chvíli začne streamovať na vašu konzolu a vy sa môžete usadiť do sedačky, vziať do ruky popcorn alebo nachos a nakoniec zabezpečiť, aby sa váš počítač nevypol uprostred sťahovania filmu.

Popcorn Time Xbox One

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *