Deals with Gold – Metro len za 12€

Metro Redux

Microsoft ponúka opäť zaujímavé zľavy pre predplatiteľov služby Xbox Live Gold. Nateraz sa jedná o 6 zlacnených položiek, medzi ktoré patrí balík Metro Redux, ako aj samostatne zakúpiteľné tituly Metro 2033 Redux a Metro: Last Light Redux. U oboch titulov je dostupná príjemná zľava, namiesto 20€ totiž za ne zaplatíte len 12€ alebo za balík oboch zaplatíte 19,75€ namiesto 39,50€. Séria vytvorená na základe knižnej predlohy od Dmitryho Glukhovskyho v týchto dňoch oznamuje aj ďalší úspech – Metro Redux prekročilo 1,5 milióna predaných kópií, čo je neobvyklé číslo pri remaku hier, ktoré vyšli pôvodne na Xbox 360.

K ďalším titulom potom patrí NHL 15, ktorá je zlacnená na 35€ zo 70€. Na druhú stranu, najnovšie NHL-ko je čerstvým prírastkom v službe EA Access a je dostupné natrvalo. Rovnaká zľava je dostupná aj na hororový titul The Evil Within od Shinjiho Mikamiho, ktorý si v recenziách udržuje kladné hodnotenia a poteší vás dostatočne dlhým príbehom, atmosférou, hudbou a samozrejme pri jeho hraní budete mať zimomriavky. No a nakoniec bola zlacnená tower-defense arkáda Defense Grid 2 z 25€ na príjemných 6,25€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *