Goat Simulator je od dnešného dňa dostupný na Xbox One!

Goat Simulator Xbox One

Najoriginálnejší a najzábavnejší simulátor – Goat Simulator – práve vyšiel pre Xbox One! Hra, v ktorej na vlastnom joysticku zažijete, aké to je byť kozou, vám umožní poriadne sa vyblázniť po meste, v ktorom sa nachádza hneď niekoľko vecí, ktoré by ste bežne neurobili. Môžete si tu zajazdiť na bicykli alebo na horskej dráhe, zničiť párty tým, že na ňu prídete na obrej guli a nakoniec vám umožní vyletieť do vesmíru. Všetko v hre je treba brať na ľahkú váhu a tak máme na svete prvú hru, kde vám bugy nebudú vôbec prekážať. Hra stojí 9,99€ a obsahuje 30 achievementov, o ktorých sme sa rozpísali v predošlom článku.

Vydanie je sprevádzané takmer dvojminútovým trailerom, ktorý vám odprezentuje rôzne možnosti, epický príbeh v podobe Goat of Thrones a v neposlednom rade aj dodatočné „postavy“, ktoré môžete v hre získať. Napríklad sa teda môžete vžiť do role žirafy, pštrosa alebo tučniaka. Uvidíte, že tieto dve zvieratá vlastne nemajú tak nudný život, ako by ste si mysleli.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *