Gears of War: Ultimate Edition potvrdený!

Gears of War

Len krátko pred E3 sme sa dočkali potvrdenia toho, že Microsoft na tohtoročnej konferencii predstaví remaster Gears of War pre Xbox One. Naznačuje tomu skutočnosť, že Microsoft si zaregistroval ochrannú známku na Gears of War: Ultimate Edition a hra dostala v Brazílii rating, vďaka čomu je už celkom jasné, že sa skutočne dočkáme remasteru. Čo však rozhodne prekvapí je aj to, že Bethesda dostala tiež rating, tentoraz na hru Dishonored: Definitive Edition, vďaka čomu to vyzerá, že sa dočkáme aj remasteru Dishonored. Ten by mohol byť predstavený po boku Dishonored 2, aj keď sa špekuluje, že k nemu uvidíme len teaser.

V súvislosti s Gears of War sériou sme si všimli aj ďalšiu zaujímavosť a to informáciu priamo na serveroch Xbox Live, podľa ktorých je posledný Judgment multiplatformovým titulom – na čom by nebolo nič zvláštne, keby hra do dnešného dňa nevyšla len na Xboxe 360.

Gears of War Judgment multiplatform

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *