Phil Spencer: Gamescom bude nabitý novinkami

E3 Microsoft Phil Spencer

Phil Spencer odpovedá na otázky fanúšikov a v súvislosti s letnými mesiacmi odhalil dve podstatné informácie, ktoré zaujmú jednak hráčov a jednak testerov. V prvom rade oznámil, že Microsoft bude prezentovať novinky aj na Gamescome v auguste a máme sa naozaj na čo tešiť, keďže počet noviniek má byť zhruba tak veľký ako na E3, kde má Microsoft 90-minútovú konferenciu. Zdá sa teda, že tento rok nás čaká naozaj veľké množstvo titulov pre Xbox One a budú určite stáť za to.

V druhom prípade sa pre zmenu istý užívateľ opýtal, či má Microsoft v pláne predstaviť na E3 aj nejaké novinky pre testerov, na čo mu Phil Spencer potvrdil, že konferencia má čo ponúknuť pre členov Xbox One Preview programu, vrámci ktorého majú ľudia možnosť testovať nové verzie softvéru pre Xbox One. Otázkou je, čo také môžeme očakávať – žeby konečne nejaké informácie o Windows 10, keď už Microsoft oznámil, že systém vyjde 29. júla? Alebo sa dočkáme predstavenia úplne nových funkcií, napríklad spätnej kompatibility s hrami pre Xbox 360? Ani to nie je vylúčené a fakt, že Microsoft nedávno prezentoval trailery na staršie hry a uviedol pri nich, že sú dostupné aj pre Xbox One, to len podporuje.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *