Forza Motorsport 6 sa vráti do starých koľají – 450 áut, 26 tratí a 60 fps!

Forza Motorsport 6

Forzu Horizon 2 už zrejme prešli mnohí z nás a kým niektorí zbierajú achievementy, iní už čakajú na simuláciu Forza Motorsport 6, ktorá vychádza tento rok. Microsoft nám však o nej veľa nepovedal, len ju oznámil počas autoshow v Detroite a prezentoval, že v hre bude mať premiéru nový Ford GT po boku ďalších noviniek z dielne Fordu. Najnovšie pokračovanie Forzy pre Xbox One bude samozrejme prinesie objemnú porciu závodenia a aj vozového parku, keďže teraz pokračuje v starých šľapajoch a kým FM5 bola skôr ukážkou toho, čo dokáže Xbox One (200 áut a 14 tratí), v pripravovanej Forze 6 už nájdeme 450 detailných áut od všemožných automobiliek a takmer dvojnásobný počet lokalít, v ktorých si zazávodime – bude ich totiž 26 a nebude medzi nimi chýbať ani Daytona alebo Rio de Janeiro.

Nechcený únik informácií tiež odhalil, že hra ponúkne opäť funkciu Drivatar, nebudú chýbať split-screen závody a Microsoft tiež odhalil, že na trati uvidíme 24 automobilov s plným deštrukčným modelom, vďaka čomu bude Forza 6 naozaj konkurovať Projectu CARS. Ďalšou novinkou bude meniace sa počasie a denná doba a počas dažďa uvidíme na tratiach 3D mláky. To všetko bude navyše bežať v plnom 1080p rozlíšení pri 60 fps. Microsoftu napokon neostalo nič iné, než len správy potvrdiť a dodal, že viac uvidíme na E3.

Podľa únikov tiež Forza Motorsport 6 vyjde 18. septembra.

Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *