GTA Online: Balíček Ill-Gotten Gains Part One práve vyšiel

GTA V Ill-Gotten Gains

Rockstar práve vydal novú aktualizáciu pre GTA Online a súčasne s ňou aj nový bezplatný balíček doplnkov, ktoré si môžete kúpiť za všetky tie prachy, ktoré ste získali robením heistov. Najnovší update menom Ill-Gotten Gains sa rozhodol rozdeliť na dve časti a práve dnes vychádza prvá polovica balíčku, ktorá so sebou prináša nové vozidlá a zbrane, samozrejme pokryté zlatom, pretože vy na to máte. Pribudlo sem tiež nové oblečenie od svetoznámych módnych návrhárov a tiež môžete svoju postavu potešiť novými luxusnými hodinkami. Zbrane si môžete pre zmenu pozlátiť pomocou „paintjobu“ Yusuf, čo je jasná narážka na bláznivého Yusufa Amira z The Ballad of Gay Tony. A keď už spomíname zbrane, v Ammu-Nation si odteraz môžete kúpiť Combat PDW.

Nové vozidlá zahŕňajú špičkové automobily ako Pegassi Osiris, Albany Virgo, Benefactor Stirling GT a Enus Windsor, ako aj zlatý Buckingham Swift a Buckingham Shamal. Jazdu v nových vozidlách si môžete vychutnať z novej perspektívy, keďže nový update prináša perspektívu „Hood Cam“ z PC aj na Xbox One a PS4. Vozidlá si budete môcť objednať z redesignovaných stránok, ktoré sú prehľadnejšie. Počas tohto víkendu sa tiež koná špeciálny event pri príležitosti vydania updatu, v ktorom môžete získať ďalšie peniaze a XP. Event končí v nedeľu, 14. júna.

GTA V ill-gotten gains

GTA V Windsor

GTA V Personal PDW

GTA V Osiris

GTA V Virgo

GTA V update

GTA V update

GTA V Shamal Deluxe

GTA V clothing

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *