Games with Gold ponúknu Tomb Raider Definitive Edition a Crysis 3!

Tomb Raider Definitive Edition

Letné prázdniny pomaly končia a Microsoft nás už navnadil na to, aké hry si začneme sťahovať počas školského roka. Na jeho samotný začiatok si pripravil dve naozaj veľké prekvapenia a to hry Deer God a Tomb Raider: Definitive Edition pre Xbox One. Remake s vysokokvalitnou grafikou a ešte krajšou Larou prichádza do ponuky len pár mesiacov po tom, ako Microsoft ponúkal pôvodnú verziu hry na Xbox 360. Preto si teraz môžete doma zopakovať pohľad, ktorý rozhodne poteší, v ešte vyššom rozlíšení.

Na Xbox 360 sa pre zmenu dočkáme Battlestations: Pacific a tiež si môžete dokončiť príbeh post-apokalyptickej vojny v Crysis 3. Toto poteší zvlášť ľudí, ktorí premýšľali, či ešte má cenu si kúpiť hru alebo skôr už len stačí si pozrieť Let’s Play. Navyše, toto sú jedny z prvých hier, u ktorých vieme, že sa dočkajú spätnej kompatibility na Xbox One, pretože ako povedal Microsoft, všetky budúce „Games with Gold“ sú spätne kompatibilné.

Games With Gold September 2015

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *