Destiny: The Taken King je naozaj drahé

Destiny

Destiny patrí medzi najobľúbenejšie hry na Xbox One a nasvedčuje tomu aj to, že zakladateľ MegaUploadu Kim Dotcom u nej strávi niekoľko hodín denne. Bungie teda dokázali, že je jedno, kto mu vydáva hry, vždy sa jedná o kvalitné tituly, ktoré stoja za to a obľúbia si ich hráči z celého sveta a na všetkých platformách, konieckoncov niektorí PS4-kári by si radi zahrali Halo. Destiny sa ale tento rok dočká kompletnej edície, ktorú si už môžete predobjednať na niektorých e-shopoch ako je napríklad GameExpres. Legendary edícia ponúka všetky doposiaľ vydané DLC vrátane predobjednávkového bonusu a tiež ponúkne príbehovú expanziu The Taken King, ktorá zakončí príbeh Destiny.

Zakončenie príbehu je však pomerne drahé, keď vezmeme do úvahy, že ide o DLC. Dodatok bude totiž stáť 29,99€ alebo 799 Kč, čo rozhodne nie je zanedbateľná čiastka. Alternatívou je potom zakúpenie si celej Destiny: Legendary Edition, ktorá sa predáva za 59,99€ alebo 1799 Kč. Mnohí sa pýtajú, či je to adekvátna cena za dodatok. Na druhú stranu, Destiny býva zlacnené a je možné, že sa čoskoro dočkáme zľavy vrámci Deals with Gold – veď aj čerstvo vydané PGA Tour dostalo 33% zľavu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *