Zhrnutie: GTA V Freemode Events Update

GTA V Freemode Events Update

Rockstar vydal ďalší dodatok pre GTA V. Ako inak, jedná sa o bezplatný balíček, avšak ide o prvý balíček, ktorý je dostupný len pre nové konzoly a PC. Dôvod je ten, že najnovšie GTA-čko už vyšťavilo maximum zo starých konzol a ďalšie DLC by mohlo spôsobiť problémy so stabilitou. Už tak po vydaní Heists pre GTA Online začala hra sekať, načítava sa dlhšie a občas môže mať problém s načítavaním obsahu. Ale poďme sa pozrieť na najnovší balíček, Freemode Events Update. V prvom rade sa tu dočkáme niekoľkých nových eventov, ktoré sa odohrávajú priamo vo Free Roame a hra tak nemusí načítať samostatnú lobby a ani vy nemusíte čakať na to, až sa k vám pripojí určitý počet hráčov. Jedná sa o eventy Hunt the BeastKing of the CastleHot PropertyMoving TargetCheckpoint ChallengeKill ListKill List CompetitiveDead DropPenned In (niečo ako Hunger Games s tým, že kupola sa zmenšuje), Criminal Damage (ničenie sveta), Hold the Wheel (buďte šoférom golfového vozíku čo najdlhšie), Time Trial (nová trasa každý týždeň) a 19 Freemode výziev.

Ďalšou veľkou záležitosťou v novom update je Rockstar Editor, ktorý bol pôvodne exkluzívny na PC, ale teraz sa dostal aj na konzoly, kde môžu hráči upravovať svoje gameplaye a robiť z nich zaujímavé klipy alebo kompilácie failov ako to robil BenBuja. A súčasťou dodatku s video editorom sú aj nové achievementy. Je ich dokopy 10 a majú celkovú hodnotu 250(G). GTA V pre Xbox One má tak dokopy 69 achievementov s celkovou hodnotou 1500(G).

  • Vinewood Visionary – 10G – Vytvorte a exportujte video cez Rockstar Editor
  • Majestic – 30G – Vytvorte a exportujte 10 videí cez Rockstar Editor
  • Humans of Los Santos – 30G – Odomknite všetky špeciálne postavy a vstúpte do režimu Director Mode ako jedna z nich
  • First Time Director – 10G – Vstúpte do režimu Director Mode s odomknutým hercom
  • Animal Lover – 10G – Vstúpte do režimu Director Mode ako zviera
  • Ensemble Piece – 50G – Odomknite všetky príbehové postavy a vstúpte do režimu Director Mode ako niektorá z nich
  • Cult Movie – 30G – Vstúpte do režimu Director Mode ako Cris Formage
  • Location Scout – 20G – Navštívte všetky lokality v režime Director Mode
  • Method Actor – 10G – Vstúpte do režimu Director Mode ako vaša postava v GTA Online
  • Zoologist – 50G – Odomknite všetky zvieratá

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *