Kampaň v Call of Duty Black Ops 3 funguje podobne ako v Halo TMCC

Call of Duty Black Ops III

Call of Duty: Black Ops 3 je pravdepodobne posledný diel CoD pre starú generáciu konzol, čomu nasvedčuje aj fakt, že hra tu vyjde značne oklieštená – nebude mať totiž príbehovú líniu a pôjde o čisto multiplayerovú záležitosť. Tomu boli samozrejme prispôsobené aj achievementy, ktorých bude 22 a všetky súvisia s klasickým multiplayerovým režimom alebo so zombie módom, ktorý sa objavil snáď v každom dieli CoD od vydania Black Ops. Vývojári zo štúdia Treyarch však teraz odhalili ďalšiu zaujímavosť ohľadom príbehovej línie. Tvorcovia tvrdia, že odteraz bude singleplayerová kampaň vyzerať úplne inak a hráči budú mať už pri prvom spustení hry odomknuté všetky misie a môžu ich hrať v akomkoľvek poradí, čo je systém podobný Halo: The Master Chief Collection.

Tvorcovia vravia, že príbehová línia v FPS hrách funguje skoro ako seriál alebo kniha, kde máte možnosť pozrieť si okamžite určitú kapitolu/epizódu alebo samotný koniec bez toho, aby ste videli udalosti pred ním. To však znamená, že hráčom budú unikať súvislosti a preto budú mať záujem zopakovať si celú príbehovú líniu aby pochopili, čo sa vlastne udeje na konci. Čiže moc sa toho aj tak nezmení. Alebo to môže byť náznak, že príbeh v Black Ops 3 nebude zrovna najlepší? Konieckoncov, Treyarch dal hráčom voľnú ruku pri jeho prechádzaní a dokonca ho ani nepridal do verzie pre staré konzoly, vraj kvôli technickým limitáciám. Či sa naša domnienka potvrdila, to ukážu však až recenzie svetových médií. Dúfajme však, že Treyarch nesklame a jeho príbeh bude rovnako kvalitný ako v predošlých dieloch.

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *