EA: „Remastery sú dôkazom, že nemáte nápady“

Remaster

Prakticky už od vydania nových konzol sa stretávame s všemožnými remastermi a už sme mohli vidieť kompletne remastrovanú kolekciu Halo pre Xbox One alebo remaster Beyond: Two Souls pre PS4. Tých remastrov je však aj po dvoch rokoch ako maku na poli a priznám sa, že niektoré remastery by som videl rád. Napríklad také Red Dead Redemption. Alebo by sme si zopakovali taký Dead Space alebo príbeh Battlefield: Bad Company? Nezopakujeme, pretože EA v tom má jasno. Teda ich riaditeľ zodpovedný za operácie, Peter Moore. V rozhovore pre IGN sám povedal, že nemá rád remastery, pretože „vyzerajú, akoby ste už nemali žiadne nápady. Pre veľa firiem sú remaky spôsobom ako udržať príjmy. Je to pod cenou, je to značka, ktorá už na trhu je, môžete ju remastrovať a to je skvelé. Ale to my nerobíme. Nemyslíme si, že je to súčasťou našej kultúry“.

Tak sa teda zdá, že na Xbox One neuvidíme remaster Mass Effect (ale spätná kompatibilita bude!), Skate ani ďalších skvelých hier, ktoré EA vydala.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *