Novembrové Games with Gold: Ďakujeme za spätnú kompatibilitu!

DiRT 3 Games with Gold

Október je u konca a tak Microsoft oznámil hry, ktoré dostanú zlatí členovia Xbox Live behom budúceho mesiaca vrámci akcie Games with Gold. Opäť boli oznámené štyri hry, z toho dve pre Xbox One a dve pre Xbox 360. Teraz už vieme, že od začiatku až do konca mesiaca bude zadarmo dostupná zaujímavá puzzlovka Pneuma: Breath of Life. Od polovice mesiaca potom bude až do polovice decembra dostupná hra Knight Squad. No a potom je tu možnosť stiahnuť si hry pre Xbox 360, keďže ako Microsoft oznámil, budúce hry už budú spätne kompatiblné s Xboxom One. A oba tituly sú veľmi zaujímavé.

V prvej polovici mesiaca to buú závody DiRT 3, ktoré nás vrátia opäť do severských lesov, ameriky a ďalších destinácií, kde si svoje autá veľmi rýchlo zašpiníte blatom a kameňmi. A je doplnený aj o Gymkhana eventy, u ktorých priložil ruku k dielu Ken Block predtým, ako sa stal partnerom Need for Speed. V druhej polovici mesiaca to potom bude známa RPG-čka Dungeon Siege 3. Ide o populárny titul, ktorý sa môže páčiť LoL-karom a DotA-kom a vo výsledku tak uvidíme v ponuke Games with Gold zaujímavé hry. Existuje síce možnosť, že ste ich už hrali pred pár rokmi, ale stále vás môžu zaujať.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *