Hrali ste Gears of War Ultimate Edition? Dostanete darček!

Gears of War

Microsoft práve oznámil zaujímavú a celkom príjemnú správu pre tých, ktorí si behom uplynulých mesiacov kúpili remastrovanú edíciu Gears of War Ultimate Edition pre Xbox One. Spoločnosť totiž oznámila, že už čoskoro dostanú všetci, ktorí hrali remaster Gears of War na svojom telefóne, všetky predošlé diely úplne zadarmo. Všetky doposiaľ vydané diely sú totiž spätne kompatibilné s Xbox One spolu s ďalšími 100+ hrami, ktoré boli oznámené a ktoré budú postupne pribúdať. Nateraz bude dostupných vrámci spätnej kompatibility dostupných 104 hier, o ktorých už pripravujeme článok. Ľudia, ktorí si hrali Gears of War Ultimate Edition niekedy v čase od 25. augusta/srpna do 31. decembra/prosince, dostanú:

  • Gears of War – bola dostupná aj vrámci Games with Gold
  • Gears of War 2
  • Gears of War 3 – taktiež bola dostupná vrámci Games with Gold
  • Gears of War: Judgment – aj táto.

Hry sa objavia v menu Ready to Install napravo v ponuke hier v aplikácii My Games and Apps. Zároveň už pripravujeme dojmy z New Xbox One Experience a súčasne s ňou pripravujeme aj množstvo tipov a trikov, ktoré isto oceníte. Konieckoncov uvidíme úplne nový dizajn užívateľského rozhrania, zopár nových funkcií a niektoré funkcie budú (nateraz) odobrané, napríklad možnosť ovládať dashboard pohybovými gestami na Kinecte.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *