Prečo nemá Rainbow Six Siege príbeh?

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Beta

Vo svete taktických strielačiek snáď neexistuje úspešnejšia značka než Rainbow Six a za svoj úspech môže vďačiť aj svojim príbehom. Napriek tomu sa ale v Rainbow Six Siege so žiadnym nestretnete a ako sme vraveli v našich dojmoch z bety, hra pripomína skôr alternatívu k Counter-Strike, pretože v MP hráte v tímoch a v SP pre zmenu bojujete proti botom. Fanúšikovia série preto ostali celkom prekvapení, keďže Patriots vyzerali sľubne. Prečo teda Siege nemá singleplayer?

Na to už mal pripravenú odpoveď jeden z tvorcov hry, Chris Hendry. Na otázku vraví, že narozdiel od príbehu, multiplayer má hodnotu hlavne z hľadiska opakovateľnosti a tak sa Ubisoft rozhodol, že Siege nebude mať príbeh ale budete v ňom levelovať a odomykať nové postavy a upgrady. Potešujúcou správou je, že Ubisoft chce mať s Rainbow Six Siege dlhodobé plány a len počas prvého roka (2016) plánuje vydať štyri bezplatné DLC s množstvom obsahu. Bezplatná politika platí aj v ďalších rokoch, avšak bližšie plány na ne ešte neprezradil.

Mimochodom, dnes začína posledná otvorená beta pre Xbox One. Hru si môžete stiahnuť z Xbox Games Store. Samotná hra potom vychádza 1. decembra/prosince 2015. Predávať sa síce začne za cenu okolo 60€, ale aspoň tu máte bezplatné DLC, čo vyvažuje cenu multiplayerovo orientovaného Siege.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *