Unboxing: Rainbow Six Siege – Art of Siege Edition

Rainbow Six Siege Art of Siege Edition Unboxing

Všetko má svoj koniec a o pár hodín sa oficiálne skončí aj rok 2015. A aby sme ho zakončili nejak zaujímavo, rozhodli sme sa vydať unboxing na Rainbow Six Siege: Art of Siege Edition, ktorý narozdiel od nášho predošlého unboxingu vezmeme trochu tradičnejšie. Samotná krabica k zberateľskej edícii nového Rainbow Six má veľmi blízko k baleniam hier zpred 15-20 rokov, kedy boli balenia k hrám naozaj veľké (vtedy sa ešte nikto veľmi nesťažoval na ekologické problémy) a na obaly hier sa zmestili oveľa väčšie artworky, než dnes. Alebo boli jednoducho väčšie, tak ako v prípade špeciálnej edície Rainbow Six Siege. Vo vnútri krabice nájdete veľký 120-stranový manuál, artbook, guide… Áno, to je to správne slovo, pretože to je všetko v jednom, prečítate si niečo z histórie Rainbow Six, uvidíte artworky a môžete si tu preštudovať vlastnosti jednotlivých jednotiek a máp, takže budete o trochu napred pred vašimi priateľmi a súpermi. No a v neposlednom rade je súčasťou balenia aj samotná hra, ktorá je však už v obyčajnom plastovom obale. Rozdiel je v jej vnútri, tam sa totiž nachádza bonusový kód na stiahnutie zlatých skinov zbraní. No a v neposlednom rade dostanete kód na stiahnutie Rainbow Six: Vegas a Vegas 2, dvoch najobľúbenejších dielov z celej série.

Ako by to zhrnul môj kamarát, kolega a Xboxer, Jiří Růžek? Perfektní hra v perfektním balení od perfektního studia. Recenziu už tento rok nestíhame, takže ju vydáme až v roku 2016 🙂 Ale zatiaľ si môžete prečítať naše dojmy z bety.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *