Mód GTA Vice City 2 ukazujú hru, po ktorej túžime už niekoľko rokov!

Vice City 2

Táto novinka vyznie na náš web pomerne netradične a vy ste sa už možno pri pohľade na vrchný obrázok potešili, že Rockstar predstavil nové GTA. Ale to sa nekoná. Dôvod, prečo píšeme túto novinku, je úplne iný. Pri surfovaní po GTAForums sme si všimli veľmi zaujímavý mód, ktorý vás chce vrátiť späť do jedného z najkrajších miest v sérii a vy tak budete môcť opäť utekať policajtom po slnečnej pláži, možno si kúpite nejaký ten luxusný apartmán či dom a konečne si zaplávete v tej nádhernej azúrovej vode!

Veľkosťou sa síce mesto v tomto móde vôbec nezmení, ale zato bude vyzerať ešte krajšie než doteraz. Na móde pracuje partia rusov od roku 2011 a pretože to nevyzerá, že by Rockstar chcel v blízkej dobe predstaviť vlastné Vice City, tak až tento mód vyjde, budete sa môcť vrátiť tam, kde začínalo vaše hrami nabité detstvo. Mód má dokonca priniesť vlastný storyline, ktorý by sa mal odohrávať niekedy v súčasnosti. Ale nevieme, či bude prepojený s minulosťou. Možno niektoré veci hej, no každopádne, určite ešte svoje GTA IV pre PC nepredávajte, pretože hra využíva práve tento diel ako svoj základ. Ako napreduje vývoj módu, môžete sledovať sami v tomto odkaze.

GTA Vice City 2 Ocean Drive

GTA Vice City 2 Hotel

GTA Vice City 2 Boat Bridge

GTA Vice City 2 Airport

GTA Vice City 2 Ocean Drive

GTA Vice City 2 Buffalo

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *