Ako získať Netflix na 1 mesiac zadarmo

Netflix Zadarmo

Minulý týždeň bol pre filmových fanúšikov veľmi šťastný, Netflix totiž oficiálne zamieril aj na Slovensko a do Českej Republiky a my sme tak získali možnosť sledovať najrôznejšie druhy filmov a seriálov. Navyše legálnou cestou, ktorú môžete mať už za 8 euro mesačne. Netflix sa ale rozhodol, že našincom ponúkne službu na jeden mesiac úplne zadarmo, takže viete, za čo budete neskôr platiť. Alebo zistíte, že vám služba nevyhovuje a ušetríte tak peniaze, záleží len na vás a na vašich znalostiach angličtiny, keďže značná časť obsahu je v anglickom jazyku. Samozrejme, ľudia, ktorí ovládajú angličtinu na výbornú, taký problém nemusia mať, najmä vďaka hrám, ktoré vedia naučiť angličtinu na výbornú a lepšie, než niektorí učitelia.

No každopádne, je tu prítomná možnosť vyskúšať Netflix na jeden mesiac zadarmo a čo poteší viac, je skutočnosť, že túto ponuku viete využiť aj na svojom Xboxe One. Či budete na diaľkové ovládanie používať svoj controller, SmartGlass appku alebo diaľkový ovládač od Microsoftu, to už nechám na vás, v prvom rade vám však vysvetlím, ako užívať Netflix zadarmo po dobu 30 dní.

Najprv si musíte stiahnuť aplikáciu Netflix z Xbox One Store, zo sekcie Apps. Hľadať ho nemusíte, vyskočí na vás v momente, kedy sa z domovskej obrazovky presuniete do sekcie Apps. Uistite sa ale, že máte 40MB voľného miesta. To by ste ale zrejme mali mať. Ďalej, akonáhle bude aplikácia stiahnutá a nainštalovaná, spustite ju.

Poďme na to!

1) Pri prvom otvorení aplikácie sa zaregistrujte. To docielite tak, že zvolíte možnosť Create an Account. Teraz máte na obrazovke klávesnicu a štyri polia so základnými informáciami o vás. Zadajte teda svoje menopriezviskoe-mailovú adresuheslo. Poteší, že heslo môže mať dĺžku od 4 do 50 znakov, takže možností je viac než v iných službách, kde je treba 6 a viac znakov a iné komplikované podmienky. Keď už ste tieto údaje zadali, posuňte sa ďalej stlačením tlačidla (Y), respektíve Next.

2) Zvoľte si jeden z troch druhov predplatného. 1 screen a ak sa rozhodnete službu používať službu ďalej, bude vás stáť 7,99€ mesačne. V rámci tohto predplatného máte možnosť sledovať obsah vždy len na jednej obrazovke a len v štandardnom rozlíšení (SD). Členstvo 2 screen + HD je zlatá stredná cesta pre väčšinu z nás. Umožní vám totiž sledovať obsah na 2 obrazovkách a navyše vo Full HD rozlíšení, čo poteší a 2€ zas nie sú nejaká veľká prirážka. Nakoniec, ak ste náročnejší užívateľ, máte možnosť používať členstvo 4 screen + HD, ktoré stojí 11,99€. To vám umožní pozerať obsah nielen na štyroch obrazovkách, ale tiež vám umožní sledovať obsah v HD a dokonca v 4K Ultra HD kvalite, takže ak máte 4K telku, s touto možnosťou budete spokojní.

Netflix Xbox One Setup

3) Po vybraní vhodného režimu zadajte údaje o vašej platobnej karte. To zahŕňa číslo kreditnej karty, mesiac a rok konca platnosti karty a trojmiestny bezpečnostný kód na zadnej strane. Nebojte sa – prvá platba bude uskutočnená až keď skončí 30-denná bezplatná doba a vy budete používať Netflix aj naďalej v ďalšom mesiaci. Ak so službou nie ste spokojní, potom môžete svoje členstvo kedykoľvek zrušiť v sekcii „Your Account“.

4) Teraz už len odfajknite, že súhlasíte s podmienkami používania a máte nad 18 rokov a kliknite na Start Your Membership. Tým odštartujete svoju 30-dennú trial dobu. Ak by ste ale niečo chceli na poslednú chvíľu zmeniť, potom môžete v pravej časti obrazovky zmeniť svoj predplatný plán alebo upraviť možnosti platby.

5) Vyberte si aspoň 3 relácie, ktoré sa vám páčia a kliknite na Continue. Na ich základe vám potom Netflix vypracuje zoznam odporúčaných filmov a seriálov, ktoré sa vám môžu páčiť a ktoré budete mať vždy na dosah. Zoznam odporúčaní sa bude meniť postupom času na základe toho, čo sledujete.

Netflix Xbox One Setup

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *