Žeby sme sa predsa len dočkali nového Assassin’s Creed tento rok?

Assassin's Creed

Správy uplynulých dní naznačovali tomu, že Ubisoft tento rok neplánuje predstaviť žiaden diel Assassin’s Creed a namiesto toho bude pracovať na kompletnom reštarte série, ktorý nás vráti do staroveku, teda do čias úplne prvého dielu úspešnej série, ktorá pôvodne vznikala iba ako dodatok k Prince of Persia. Istý vývojár totiž na 4chane vravel, že AC by sa malo budúci rok vrátiť do starovekého Egypta, pričom nová hra by mala mať nejaké RPG prvky z Witchera.

Čerstvý únik však hovorí o tom, že nový Assassin’s Creed bude predstavený tento rok, z čoho by sa dalo usúdiť, že človek, ktorý sa vydával za vývojára z Ubisoftu, je podvodník. Ale je tu niekoľko zaujímavých spojitostí s jeho tvrdeniami. V prvom rade je to obdobie, v ktorom sa bude hra odohrávať. Podľa zdrojov magazínu JeuxAct by sa mala hra odohrávať v staroveku, niekedy v rokoch 68 až 49 pred našim letopočtom. Rovnako tak by sa mali vrátiť prepracované lodné bitky a jazda na koňoch; čo ale s únikom z 4chanu nesedí, je tvrdenie, že sa dej odohráva v Ríme, nie v Egypte. Na druhú stranu, máme dôkaz, že to bude v oblasti Stredozemného mora. Počas hry by sme mali byť svedkami rôznych historických udalostí, ktoré zahŕňajú pád Partskej Ríše, bitku o mesto Pistoia alebo atentáty na Aretasa III. a Lutatiusa Catulusa.

Tentoraz bude hlavnou postavou skutočná osobnosť – Marcus Junius Brutus. Ten bol jedným z viacerých iniciátorov atentátu na Julia Caesara a tiež to bol politik. Čo ale nahráva do kariet úniku z 4chanu, je informácia, že sa jedná o jeden z dielov novej „starovekej trilógie“. Tá by mohla zahŕňať práve Rím, Egypt a Grécko, takže bude zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie. Okrem toho je možné, že tento nový Asasín ani v roku 2016 nevyjde, hra je vraj dokončená len na 40%, čo je naozaj málo, ak by ju chcel vydať ešte tento rok.

via Mafia Gamezone

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *