Call of Duty Black Ops 3 dostalo obrovský update a detaily k mapám v DLC Awakening

Black Ops 3 Awakening DLC

Treyarch zverejnil detaily k pripravovanému novému DLC pre Call of Duty: Black Ops 3, ktoré ponesie pomenovanie Awakening. Ten bude doprevádzať update s nechutne veľkým množstvom opráv a vylepšení, ku ktorým patrí aj rebalancovanie niektorých zbraní v multiplayeri. Veľkého množstva opráv sa dočkajú Dead Ops Arcade 2, teda zombie mód, ku ktorému sa bude dať pristupovať aj cez hlavné menu. Nie, vážne sa nám nechce prepisovať celý zoznam opráv a preto sa radšej pozrieme len na mapy, ktoré prináša nové DLC-čko Awakening. To bude dostupné pre Xbox začiatkom marca/března, PS-kári ho však budú mať už teraz.

Dodatok prináša 5 máp a každá z nich sa vyznačuje svojimi špecifickými vlastnosťami:

  • Gauntlet – Tri unikátne prostredia na jednej mape, ktorá sa rozmáha v džungli, arktickej oblasti a v upršanom meste. Zaujímavá to záležitosť
  • Splash – Vodná mapa plná špliechancov. No vlastne, ste v opustenom aquaparku s tobogánmi, zničenou pirátskou loďou a lenivou riekou. Veľa podmorských súbojov a čiastočné spomienky na Battlefield Hardline.
  • Rise – Táto mapa nás zavedie do zasneženého predmestia Zürichu, kde práve prebieha výstavba nového, obrovského výskumného strediska Coalescence. Ide o jednu z väčších máp, ktorá ponúka väčšie možnosti útoku a využijete v nej rôzne bojové techniky.
  • Skyjacked – A zase ten Zürich. Teraz si však zaspomínate na Black Ops II, keďže ide o modernizovanú verziu mapy Hijacked, ktorá teraz využíva možnosti, ktoré hráčom ponúka BO3.
  • Der Eisendrache – V tejto mape určenej pre Zombie mód sa vrátime späť k začiatkom Call of Duty. Odohráva sa v čase druhej svetovej vojny, v stredovekom rakúskom zámku. Pod hradom sa však nachádza obrovský staroveký cintorín a hlavné postavy Richtofen, Nikolai, Takeo a Dempsey tak musia bojovať proti teroru z hlbín zeme.

Mimochodom, ak si chcete prečítať kompletný zoznam zmien nového updatu pre Call of Duty Black Ops 3, nájdete ho tu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *