Quantum Break vyjde aj na PC, dostanete ho zadarmo k Xbox One verzii!

Quantum Break V1

Remedy dnes odhalilo veľa zaujímavých vecí týkajúcich sa dlho pripravovaného titulu Quantum Break. Na ambiciózny projekt sme čakali celkom dlho a zdá sa, že sa nám to vyplatilo. Alebo vyplatí. Až si hru kúpite, dostanete od Microsoftu úplne zadarmo Alan Wake spolu s dvojicou DLC epizód, The Signal a The Writer. Toto najprv naznačil popis predobjednávky QB na Fínskom Xbox Store, kde bol taktiež oznámený ďalší bonus. Podľa neho, ak si hru predobjednáte cez Xbox Store, dostanete zadarmo aj spin-off Alan Wake: American Nightmare, ktorý sa objavil cez víkend omylom v zozname spätne kompatibilných hier a tí z vás, ktorí si ho kúpili už dávnejšie, si ho mohli zopakovať aj na Xbox One.

Ale tu zoznam noviniek nekončí. Microsoft totiž oznámil ďalšie veľké prekvapenie a to Quantum Break pre Windows 10. Ten vyjde pre PC v rovnaký deň ako pre Xbox One, čiže už 5. apríla/dubna. No aby toho nebolo málo, hru dostanete zadarmo od MS, ak si ju predobjednáte pre Xbox One cez Store. Možno v tom majú prsty hardvérové požiadavky, ktoré sú tak vysoké, že by mohla PC verzia poslúžiť na benchmarky. Zároveň môžeme čakať prepojenie s Xbox One verziou – budú sa synchronizovať savy. Pretože ide o singleplayerovku, netreba tu rátať s coop ani cross-platformovým MP. Od toho tu bude Fable Legends.

Zverejnené boli aj minimálne hardvérové požiadavky:

  • CPU: Intel Core i5-4460 (2.7GHz) / AMD FX-6300
  • RAM: 8GB
  • GPU: 2GB (GeForce GTX760 / Radeon R7 260X)
  • HDD: 55GB

A tiež boli oznámené odporúčané hardvérové požiadavky:

  • CPU: Intel Core i7-4790 (4GHz) / AMD
  • RAM: 16GB
  • GPU: 6GB (GeForce 980 Ti / Radeon R9 Fury X)
  • HDD: 55GB

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *