Star Wars Battlefront: Nový update a detaily k Outer Rim DLC

Star Wars Battlefront Outer Rim

DICE sa včera trochu viac povenovali Battlefrontu a okrem toho že vydali nový update s tromi významnými novinkami, oznámili tiež nové detaily k dodatku Outer Rim, ktorý vychádza v priebehu budúceho mesiaca.

Čerstvo vydaný februárový/únorový update so sebou priniesol novú mapu Twilight on Hoth, ktorá je dostupná naprieč módmi Walker Assault, Supremacy, Turning Point a Fighter Squadron. Ďalšou významnou novinkou je nová survival misia Ice Caves, ktorú si môžu hráči vychutnať han solo aj han co-op. Nakoniec, posledná veľká novinka v tomto update je rozšírenie sa režimu Turning Point na všetky mapy. Ukázalo sa totiž, že boje 20 vs. 20 si hráči obľúbili.

No a poďme sa pozrieť na DLC-čka. To prvé veľké rozšírenie, Outer Rim, práve autori teasovali novou fotkou Jabba Hutovho paláca na Tatooine. Aspoň jedna z máp sa bude odohrávať tu a hráči budú bojovať v jeho okolí a dokonca aj vo vnútri. Dodatok prinesie minimálne ešte jednu mapu a to továrne na Sulluste, ďalej nemajú chýbať nové zbrane, hrdinovia a pribudne aj jeden nový režim. Uvidíme, čo to bude zač.

Cez leto potom Battlefront dostane dodatok Bespin a na jeseň pribudne DLC-čko s veľavravným názvom, Death Star. Štvrté DLC-čko zatiaľ nemá názov, vyjde začiatkom roka.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *