Učiteľka biológie darovala študentovi Xbox za to, že s ňou…

Xbox 360

Občas sa stane, že niekto vyhrá Xbox v súťaži alebo ho dostane ako darček na Vianoce. Ale existujú aj iné spôsoby, ako dostať konzolu od Microsoftu. Presvedčil sa o tom aj študent strednej školy San Pedro High v Los Angeles, ktorý dostal Xbox 360 a hry v celkovej hodnote 400 dolárov od učiteľky biológie za to, že s ňou spal. Okrem toho od nej za udržovanie takéhoto neformálneho vzťahu dostával študent aj ďalšie výhody, ako napríklad neustále A-čka alebo rôzne iné darčeky.

Už tu si samozrejme učiteľka koledovala o malér. O to väčším problémom bolo, že žiak, ktorý bol takto „zvýhodnený“, mal v tom čase len 15 rokov, čiže išlo o akt pohlavného styku s maloletou osobou. Na to, čo sa deje, eventuálne prišla matka jedného z troch žiakov, ktorí spoznali učiteľku biológie viac, než bolo treba. 29-ročná učiteľka, Michelle Yeh, poputovala do basy minulý mesiac. Odsedí si 3 roky a 8 mesiacov a navyše je zapísaná v registri sexuálnych delikventov, doživotne.

via Mirror.co.uk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *