Battlefield 5 nás vráti späť v čase

Battlefield

Majú už hráči dosť budúcnosti v strieľačkách? Aktuálne dianie tomu nasvedčuje. Už dávnejšie sa objavila špekulácia, že nové Call of Duty sa vráti späť tam, kde začalo – do druhej svetovej. No a vyzerá to, že Battlefield sa vráti do ešte staršieho obdobia. Do čias prvej svetovej vojny, ktorá zúrila predovšetkým u nás v Európe. Sledovať rozpad Rakúska-Uhorska by bolo rozhodne zaujímavé a neobvyklé, keďže doterajšie FPS-ky sa sústredili hlavne na WWII a fiktívnu WWIII.

Battlefield 5, ktorý by prešiel obrovskou zmenou oproti 4-ke, by mal podľa švajčiarskeho obchodu Wog.ch vyjsť už 26. októbra/října 2016. Okrem toho sa možno ešte tento rok (alebo skôr budúci) dočkáme vydania hry Battalion 1944, ktorá sa odohráva v čase druhej svetovej. Ide o projekt na Kickstarteri, ktorý dokázal vyzbierať takmer 270 000 libier s tým, že ak by sa v priebehu nasledujúcich 5 dní podarilo vyškrabať sumu na 1,2 milióna libier, dočkali by sme sa aj singleplayerovej kampane. Teraz to už ale vyzerá, že Battalion bude multiplayerovka.

Ďalším cieľom tvorcov bolo, že ak by vyzbierali 325 000 libier, v hre by sme uvideli aj ďalšie britské zbrane ako pušku Lee-Enfield alebo samopal Sten. Ak by vyzbierali 400 000 libier, mohli by sme hrať za Červenú armádu alebo Wehrmacht na východnom fronte so sniperkami PPSh-41 alebo Mosin-Nagant. Ale aby to nebolo len o multiplayeri, bude tu aj jeden offline režim, Behind Enemy Lines.

via VG247

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *