Ubisoft odhaľuje svoje plány s The Division

The Division Season Pass

The Division sa bude podľa všetkého uberať podobným smerom ako Rainbow Six Siege. Ubisoft to potvrdil novým trailerom, v ktorom ukazuje plán na prvý rok a teda prezentuje, čo môžeme čakať v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov od vydania hry. Už krátko po vydaní hry sa dočkáme dvoch veľkých bezplatných updatov a po nich sa tvorcovia zamerajú na vydanie troch veľkých DLC, ktoré sa dajú získať v rámci Season Passu už teraz, ale dajú sa kúpiť samostatne aj neskôr, až budú dostupné. A čo to teda môžeme čakať?

V apríli/dubnu, teda už o mesiac, bude vydaný Incursions Update, ktorý sa zameria na tímové úlohy dostupné po dokončení základnej hry. Pripomíname, že tá obsahuje 8 hlavných misií, čo je oveľa menej, než sme čakali. Update okrem toho pridá loot trading, čiže obchodovanie s úlovkami. O mesiac neskôr vyjde Conflict Update, ktorý pre zmenu obohatí Dark Zone o nové prvky a tiež sa odomkne lokalita Columbus Circle.

Prvé DLC potom vychádza v júni/červnu, ako taký predbežný darček za vysvedčenie. Volá sa Underground a ako už názov napovedá, v post-apokalyptickom Manhattane sa vďaka nemu odomknú brány komplexného podzemného metra. V priebehu leta vyjde aj druhé DLC, ktoré nesie pomenovanie Survival. To prinesie survival mód, v ktorom musia hráči prežiť, získavať zásoby a vysporiadať sa s veľmi, veľmi nehostinným prostredím. Nakoniec v zime vyjde dodatok Last Stand, ktoré prinesie do New Yorku novú hrozbu.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *