Bill Gates odpovedal na otázku, či ešte niekedy uvidíme Age of Empires

Age of Empires II HD

Bill Gates už dávno nerieši Microsoft, ale ak ide o priania fanúšikov, vtedy mu nerobí problém skočiť za starými známymi. Aspoň to sľúbil počas Reddit AMA (Ask Me Anything) pokecu s fanúšikmi. Tam sa ho jeden opýtal, či uvidíme ešte niekedy nejaké podarené Age of Empires. Predsa len, podľa artworku v zberateľke AoE III to vyzeralo, že AoE IV bude v časoch 1. svetovej vojny a AoE V bude už moderná, možno futuristická záležitosť. Alebo možno túto parketu prenechala podobnému Rise of Nations.

Bill pri odpovedi prejavil svoj zmysel pre humor a okrem toho, že povedal, že sa na celú vec pozrie, tak sa ešte opýtal, koľko ríš potrebujeme. Avšak jediná vec, ktorú môže Bill spraviť je, že sa opýta Phila Spencera, šéfa Xbox divízie MS. Ten má totiž pod palcom aj vývojárske štúdia Microsoft Game Studios, v ktorých sa začal robiť poriadok. Mimo iného si to odpykal cross-platformový titul Fable Legends.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *