Ponúkne Xbox One výkup hier?

Xbox One

Výkup je dnes celkom populárna možnosť, ako sa zbaviť starých hier a ešte za to dostať aj nejaké drobné. Má to však jeden háčik: Výkup funguje len u krabicoviek a nie pri digitálkach, kde jediná možnosť, ako sa hier zbaviť, je predať celý svoj acc. Ale to by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, keďže Microsoft spustil prieskum, v ktorom sa pýta užívateľov, či by mali záujem o možnosť výkupu digitálne zakúpených hier za 10% ich pôvodnej ceny. To síce nie je nejak veľa, ale na druhú stranu, keď už nejakú hru vôbec nehráte a ani ju nemáte v pláne znovu zapnúť, táto možnosť by určite potešila, zvlášť keď by sa peniaze mohli potom minúť na iný obsah, napríklad na nové DLC-čko do Mortal Kombatu alebo aj na novú epizódu Hitmana.

Celá otázka znie: „Ak by digitálny obchod s konzolovými hrami ponúkal možnosť odkúpiť hry za 10% pôvodnej kúpnej ceny s tým, že by ste získali kredit na nákup nového obsahu, brali by ste takúto ponuku?“ znie celá otázka.

Xbox Customer Survey

via MSPowerUser.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *