Microsoft ukazuje Holoport

Holoport

Teleportácia by zjednodušila život a Microsoft to vie. Práve preto teraz priniesol teleport. Teda, nie v pravom slova zmysle. V skutočnosti len využíva potenciál HoloLens a s pomocou pár kamier rozmiestnených po určitej miestnosti dokázal nasnímať scénu tak, že sa vďaka tomu viete prakticky preniesť do danej oblasti, či už by to bola čínska reštaurácia alebo Big Ben. Súčasne s 3D obrazom sa prenáša aj priestorový zvuk, ktorý znie hodnoverne.

Microsoft tento objav nazval Holoport a podľa všetkého by mohol mať využitie aj napríklad pri Skype, kde by už videohovory neboli len o tom, že vás osoba na druhom konci vidí, ale dokonca by ste ju mali priamo v obývačke. A ona pre zmenu vás. No a potom je tu ešte jedna zaujímavá vec a to „Živé spomienky“, teda Live Memories, ktoré by boli vlastne záznamom niečoho, čo sa už odohralo a vy si to chcete pozrieť.

https://youtu.be/tIl7UMUxKJo

via AndroidPortal

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *