Quantum Break prekonáva očakávania v predajoch: Dvojka na obzore?

Quantum Break V1

Jedna vec, ktorá nepríjemne zasiahla do vývoja Alan Wake 2, boli neuspokojivé predaje prvého dielu. Hra sama o sebe bola skvelá, no hra nedokázala uspokojiť očakávania Microsoftu ani po tom, ako ju MS vydal na Steame. U Quantum Break by sme ale podobný vývoj udalostí nemuseli čakať, pretože má na to stať sa megahitom.

Nie preto, že na ňom robí Remedy, ale kvôli vysokému množstvu predobjednávok. Aaron Greenberg, marketingový šéf Xboxu, to povedal v podcaste TXR: „Je to skvelé. Predobjednávky sú naozaj veľké; darí sa im oveľa lepšie, než sme čakali. Predajcovia pravidelne zvyšujú svoje objednávky, ktoré sledujeme a počítame.“ Zdá sa teda, že čakanie sa vyplatilo a Microsofťácka exkluzivita bude naozaj skvelá. Do istej miery tomu mohli pomôcť aj predobjednávkové bonusy. Medzi ne patrí Alan Wake, Alan Wake’s American Nightmare a Quantum Break pre Windows 10. Hra bola pár mesiacov dozadu oznámená aj pre PC, ale má nechutne vysoké požiadavky a tak je celkom dobré, že ju MS dáva zadarmo. Zároveň poslúži ako ukážka prepojenia hier medzi Windows 10 a Xbox One, keďže má cross-save systém.

via GameSpot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *