Vieme, kedy vyjde druhá epizóda Hitmana

Hitman Sapienza

IO Interactive oznámilo dátum vydania druhej epizódy Hitmana a podľa všetkého to vyzerá, že tvorcovia ešte majú čo doháňať. Druhá epizóda vychádza až na konci mesiaca, 26. apríla/dubna, takže štúdio má zrejme ešte čo doháňať. V tejto epizóde Agent 47 zamieri do vily istého uznávaného vedca v Sapienze v Taliansku. Asi už každý tuší, kto bude hlavný cieľ. Epizóda by mala ponúkať aj niekoľko postupne dopĺňaných Escalation kontraktov, nezávislé kontrakty a v neposlednom rade pribudnú aj Elusive Contracts, teda misie, ktoré sa dajú zapnúť len raz.

Okrem toho vyšiel v uplynulých dňoch aj nový update, ktorý priniesol plynulejšie menu, čo je super, keďže počas gameplayu hovadsky sekalo. Vraj že sa to opravilo tak, že pribudla cache pamäť pre obrázky. Celkom divné, že aj na to treba samostatnú cache pamäť, keď ide o pár kB. Plus pribudlo rýchlejšie načítavanie levelov, takže už neplatí, že si človek stihne počas loadingu spraviť večeru. Čo je celkom škoda. Obzvlášť viditeľné by to malo byť pri misii The Showstopper, ale Square vraví, že postupne bude vylepšovať celkovú rýchlosť loadingu v ďalších patchoch.

Ďalej bol opravený problém so Scoring systémom. Tam sa mohlo stať, že hráč pri plnení kontraktu získal 210 000 bodov a bonus za splnenie misie za „0 sekúnd“. Čo bola celkom nepríjemná blbosť, keďže človek na chvíľu zneistel, či náhodou nedostane ban za cheatovanie (aj keď neúmyselne/neoprávnene). Ďalšia skvelá novinka, vylepšená stabilita serverov, takže už sa snáď nestane, že vás hra vyhodí do menu uprostred kontraktu. Poslednou novinkou bolo obnovenie Requiem Pack itemov.

No a súčasťou tohto patchu je aj Vampire Magician Challenge Pack, o ktorom sme písali dávnejšie. Je to vlastne séria 10 výzev inšpirovaných komunitou, ktoré požadujú, aby Agent 47 zabil svoje obete v kostýme upíra. Zaujímavé, čo?

Jo a ešte jedna vec nakoniec: Epizóda 2: Sapienza stojí 10€ ako dodatok k prvej epizóde Hitmana. Alebo sa bude dať stiahnuť zadarmo k Full Experience „balíčku“.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *