Call of Duty Modern Warfare 2 mieri na Xbox One!

Call of Duty Modern Warfare 2

Modern Warfare séria patrí všeobecne medzi najobľúbenejšie diely CoD a Modern Warfare 2 sa ešte aj dnes podľa mnohých píši titulom najlepšieho Call of Duty, aké kedy vzniklo. A možno práve to je dôvod, prečo zrejme už v dohľadnej dobe uvidíme MW2 v ponuke spätnej kompatibilných hier pre Xbox One. Práve v tomto zozname si ho všimlo niekoľko ľudí, avšak po snahe kúpiť alebo stiahnuť hru do svojho Xboxu One sa objavila len chybová hláška. Čo znamená, že Modern Warfare 2 ešte nebolo pripravené na vydanie, ale znamená to, že Microsoft už hru testuje a onedlho ju zrejme uvidíme v tomto zozname!

Na druhú stranu, aj Red Dead Redemption sa tu objavilo pred nejakým časom (patríme medzi tých, ktorí si ho ešte v tej dobe stihli pinnúť na domovskú obrazovku) a zatiaľ dostupné nie je. Takže to môže byť pár dní, týždňov a možno aj mesiacov. A možno aj ako Games with Gold. Zároveň by to tak bola prvá CoD hra, ktorú by sme dostali zadarmo.

via DailyStar.co.uk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *