Rambo: The Video Game dostane DLC (keby vás to náhodou zaujímalo)

Rambo The Video Game

Rambo bol pomerne super film. Ale hra z dielne poľských bratov? Väčšina sa zhodne, že išlo o najväčšiu debilitu desaťročia. Rambo The Video Game toho totiž sľuboval viac, než reálne ponúkol a nakoniec sklamal všetkých tým, že to je obyčajný rail shooter s podpriemernou grafikou, zvukom a aj ten príbeh je vo filme lepší. Ak by ste ale z nejakého nepochopiteľného dôvodu mali chuť zahrať si túto hru, tak teraz budete mať dôvod.

Tvorcovia totiž oznámili bezplatné DLC, ktoré postaví Johna J. Ramba do role veliteľa Zelených baretov. Dodatok prináša nový, originálny príbeh a pretože prerábka filmového príbehu sa v pôvodnej hre nepodarila, celkom sa bojíme, aký bude dej v tomto DLC (Útek Ramba z mestečka sa tu zmenil na railový Brutal DOOM). Celkovo budú Rambo, Barry, Messner a Danforth čeliť hrozbe hlboko za nepriateľskou líniou vo Viet Congu. Čakajú na vás tri príbehové misie, päť nových zbraní (CAR15, MP44, SPAS12, XM79, PPSH41) ktoré je možné odomykať výzvami Trautman Challenge, pribudlo tiež 5 perkov, 7 achievementov a obtiažnosť John Rambo s 1.5x multiplierom bodov. A tiež sa zvýšil level cap na 25.

Dodatok vychádza dnes pre Xbox 360, PS3 a PC.

A toto sú nové achievementy:

  • Medal of Honor – 10(G) – dokončite všetky misie
  • Hornets Nest – 40(G) – získajte 2 hviezdičky v misii Baker Team Part 1
  • Ambush – 40(G) – získajte 2 hviezdičky v misii Baker Team Part 2
  • Left Behind – 40(G) – získajte 2 hviezdičky v misii Baker Team Part 3
  • I know this story well – 50(G) – získajte 3 hviezdičky vo všetkých troch misiách
  • I am Rambo – 50(G) – Dokončite hru aj DLC na obtiažnosti John Rambo
  • Weapon Specialist – 20(G) – Aspoň raz použite každú zbraň v hre

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *