Remedy už dávno vyvíja novú hru

Remedy Alan Wake

Len v uplynulých dňoch sa do predaja dostal Quantum Break (naša recenzia už zajtra) a Remedy sa už vrhlo na nový projekt, ktorý bude zrejme tiež konzolovou exkluzivitou pre Xbox One. Ich najnovšia hra je vo vývoji už minimálne 9 mesiacov, keďže hlavný scenárista tejto hry, Mikko Rautalahti, pracuje na scenári od augusta/srpna 2015. Uvádza to na svojom LinkedIn profile. Otázkou ale ostáva, čo to bude za hru?

Vo svete Quantum Break už zrejme nie je priestor pre pokračovanie ani spin-off a osud Alana Waka nám známy nie je. Takže sa dostávame k dvom alternatívam. Buďto sa kooooneeeečneeeeee dočkáme Alan Wake 2 alebo vyjde nejaká úplne nová hra, ktorá by mohla využiť doterajšie znalosti štúdia. Remedy totiž stavia svoje budúce projekty na svojich skúsenostiach z predošlých hier, vďaka čomu v Quantum Break vidíme napríklad Bullet Time alebo mysterióznu atmosféru a anomálie, s ktorými prišiel ako prvý Alan Wake.

 

Takže? Asi sa necháme prekvapiť. Predstavenie čakáme až o niekoľko rokov, možno v roku 2020, keďže Remedy sa narozdiel od takého Ubisoftu či EA nenáhli a nepredstavuje hry každý rok. Pre zaujímavosť, od vydania ich poslednej hry pre Rockstar, Max Payne 2, a vydaním Alan Wake pre Xbox 360, prešlo 7 rokov.

via AbsoluteXbox.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *