Kompetitívne hranie pribudne do Overwatch až postupom času

Overwatch

Aj Blizzard chce skúsiť niečo nové a preto chce preraziť vo svete FPS. Samozrejme to spraví svojim osvedčeným receptom a tak môžeme čakať novú MMO, ktorá to možno dotiahne na úroveň World of Warcraft a budeme to hrať asi 10-15 rokov. Alebo sa v prípade Overwatch dočkáme niečoho úplne iného? To ukáže budúcnosť a hlavne popularita.

Každopádne, Blizzard má našliapnuté na to, aby bol Overwatch úspešný na všetkých troch platformách, na ktorých vyjde a už to, že ľudia hľadajú spôsoby, ako sa dostať do bety, niečo dokazuje. Každopádne tvorcovia teraz oznámili niečo, čo môže trochu pokaziť prvotné pocity hráčov z hry. Presnejšie ide o to, že režim Competitive Play vyjde až s odstupom času, pretože Blizzard zatiaľ nedokázal vyladiť detaily a systém balancovania v tomto režime. A to je zároveň dôvod, prečo sa tento súťažný režim neobjavil v bete, ktorá momentálne prebieha. Nebyť týchto problémov, tak by sa tu, podľa režiséra hry, Jeffa Kaplana, mód Competitive Play určite objavil.

Bethesda dočasne zablokovala režim hlavne na základe sťažností od prvých hráčov, ktorí vytýkali chyby v uzavretej bete. Preto si treba počkať na nejaký neskorší dátum, zrejme jún/červen alebo júl/červenec, kedy by už režim mohol byť dostupný. Len pripomeniem, že hra vychádza 24. mája/května a All Access beta sa bude dať hrať už od zajtra do 9.5. Samozrejme je tu integrovaný Battle.net, čo sa dalo čakať.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *