Deals with Gold: Výpredaj Call of Duty série a ďalších

Call of Duty Modern Warfare 2

Activision už zrejme vie, že Infinite Warfare nie je hra, po ktorej hráči túžia a preto sa rozhodol spraviť výpredaj série Call of Duty pre Xbox 360 a Xbox One. Z nejakého dôvodu sa vo výpredaji objavujú len prvé tri diely a potom séria „Warfare“, zrejme pretože aj ten najnovší diel sa volá Infinite Warfare…..a má 5-krát viac dislajkov než lajkov. Mňa osobne teší, že sa do výpredaja dostali aj prvé diely, keďže nad nimi už celkom dlhú dobu premýšľam a toto mi riadne uľahčilo moje rozhodovanie sa, či do toho ísť alebo neísť. S výnimkou COD:MW3 a COD:AW sú všetky diely pre Xbox 360 predávané s 50% zľavou, dva najnovšie majú 60% dolu zo svojej ceny.

Tohtotýždňové Deals with Gold však priniesli aj ďalšie potešujúce zľavy. Určite poteší Naruto Shippuden: UNS4 pre Xbox One, možno niekoho zaujme zľava na PayDay 2: Crimewave Edition alebo WWE 2K16. Dosť zaujímavá je aj zľava na Elite: Dangerous, vesmírnu…. čo to vlastne je? Proste ak vás baví astronómia, vesmír a tieto vychytávky, tak môžete jazdiť medzi hviezdami v našej galaxii s 50% zľavou. Dokonca ešte jedna arkádovka nás prenesie do vesmíru. Microsoft sa tou vesmírnou tématikou nechal fakt uniesť..

Poďme sa pozrieť na aktuálne Deals with Gold:

XBOX ONE:

XBOX 360:

Pre tých, ktorí chcú hrať Elite Dangerous:

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *