EA potvrdila Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2

EA oznamovala finančné výsledky a spolu s nimi odhalila aj svoje budúce plány. Dnes sme už mali potvrdené, že je v príprave nové Need for Speed na rok 2017 a že Mass Effect Andromeda vyjde už definitívne v roku 2017. Finančný riaditeľ EA potom odhalil niečo viac z univerza Star Wars, kde podľa všetkého už prebieha vývoj novej hry. Malo by sa jednať o pokračovanie Star Wars Battlefront a je možné, že viac uvidíme už o mesiac na konferencii EA Play.

EA totiž potvrdila, že nový Battlefront vyjde najneskôr v marci/březnu 2017. Hra sa presunie trochu viac do budúcnosti. Má byť totiž inšpirovaná siedmym filmom (The Force Awakens) a tiež plánovaným spin-offom Rogue One: A Star Wars Story, ktorý zamieri do kín tento rok. V hre sa tak s vysokou pravdepodobnosťou objaví Kylo Ren. Otáznik visí nad singleplayerovým príbehom, ten totiž v terajšom Battlefronte chýbal veľmi veľa hráčom a na jeho absenciu sa sťažovali aj herci, ktorí hrali v poslednom filme. Podľa vyjadrenia to ale vyzerá, že nový Battlefront opäť klásť dôraz na multiplayer, keďže EA spomína, že nás čakajú väčšie a lepšie svety. Teda mapy.

Okrem toho pracujú štúdiá EA na niekoľkých ďalších tituloch a aj EA očakáva, že behom nasledujúcich 3-4 rokov vydá minimálne jednu hru za rok. Na jednej z hre pracujú Visceral Games (Dead Space), ktorí na nej spolupracujú so scenáristkou Uncharted. Iná hra sa pre zmenu pripravuje v štúdiu Respawn, ktoré stojí za značkou Titanfall. Celkovo to teda vyzerá, že nás čaká niekoľko hier, ktoré môžu byť zaujímavé, ale zas nie je vylúčené ani, že niektoré budú zrušené.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *