Deals with Gold: Call of Duty na druhú a plná… kopa ďalších zliav

Call of Duty Black Ops III

Ktovie, čo sa asi deje v Microsofte, keď v posledných týždňoch dávajú tak masívne zľavy. Minulý týždeň sa do výpredaja dostalo fakt obrovské množstvo vecí, mimo iného tam bolo pár DLC pre Battlefield 4 a Battlefield Hardline úplne zadarmo na stiahnutie, no akýmsi headlinerom bolo Call of Duty. Activision totiž nechal zlacniť niekoľko dielov, ktoré zahŕňali 1, 2, 3 a všetky Warfare s výnimkou pripravovaného Infinite Warfare.

Teraz výpredaj pokračuje a Call of Duty je znovu headlinerom! Teraz však dostali priestor tie ostatné diely, ku ktorým patria World at War, Black Ops a Ghost. História sa zopakuje aj teraz, DLC Final Stand pre Battlefield 4 bolo tiež uvoľnené zadarmo, pretože má EA tú akciu menom „Road to Battlefield 1“, v rámci ktorej teraz bude uvoľňovať všetky DLC-čka postupne zadarmo a tí, ktorí majú EA Access, si môžu navyše rovno stiahnuť celé BF4 a BFH Premium.

Okrem toho prebieha výpredaj hier od Square Enix a do zľavy sa tak dostalo prakticky všetko až na pár výnimiek. HITMAN je tu tiež, ale len pre staré konzoly, čo znamená že to sú staršie diely ako Blood Money alebo HD Pack za 5€. V zľave je aj Just Cause pre obe generácie konzol a nechýba ani Final Fantasy, ktoré je také ich typické. V zľave je aj Need for Speed a Forza, a jednoducho povedané, tých zliav na tento týždeň je opäť plná prdel. Opäť tak prinášame zhrnutie pre obe platformy.

XBOX ONE

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *