Bungie začalo znovu pracovať na Destiny 2

Destiny

Ani vývoj Destiny 2 neprebieha hladko a po negatívnych ohlasoch na Infinite Warfare sa možno naskytla otázka, či má ešte cenu pokračovať vo vývoji strielačiek odohrávajúcich sa v ďalekej budúcnosti. Možno práve preto Activision dočasne pozastavil vývoj Destiny 2 a nechal Bungie priestor na to, aby sa venovalo prvému dielu a jeho expanziám.

Podľa zdrojov blízkych Kotaku malo dôjsť v Bungie k reorganizácii tímu, ktorá sa postarala o to, že došlo k reštartovaniu vývoja novej hry. Na projekt dohliada Luke Smith, ktorý mal už na starosti vývoj expanzie The Taken King, ktorá je nateraz poslednou. Nie je ale úplne posledným: než vyjde plné pokračovanie, mali by sme sa dočkať ešte finálnej expanzie Destiny: Rise of Iron. Oznámená má byť na E3 a vyjde zrejme v septembri/září, čím by konkurovala Titanfallu, ktorého vydanie je podľa leakov naplákované na samotný koniec augusta/srpna 2016. O niekoľko týždňov neskôr potom vyjde Battlefield 1 a Call of Duty: Infinite Warfare, po boku ktorého sa dočkáme aj remastru Modern Warfare.

Destiny 2 je potom naplánované na rok 2017, zatiaľ však bez akýchkoľvek detailov.

 

via SegmentNext.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *