LEGO Star Wars: The Force Awakens má Season Pass, ponúkne zaujímavý obsah za dobrú cenu

LEGO Star Wars: Force Awakens

Už za necelý mesiac usadnú fanúšikovia Star Wars k svojim Xboxom, aby si na nich vychutnali novú videohru zo sveta Georga Lucasa. Už na konci júna/června totiž vychádza LEGO Star Wars: The Force Awakens, ktorý premietne najzaujímavejšie časti siedmeho filmu do hrateľnej podoby, pričom hra bude doplnená aj o nejaké tie udalosti, ktoré sa do filmu nedostali. Pôjde hlavne o udalosti odohrávajúce sa pred filmom, takže ak vás zaujíma, čo sa dialo medzi III a VII filmom, tak by ste si túto hru (alebo aspoň letsplaye) nemali nechať uniknúť.

Navyše hra dostane Season Pass, ktorý je aj súčasťou Deluxe edície. Tá vychádza hneď v dvoch podobách, ktoré sa líšia najmä skladačkou, ktorá sa ukrýva v balení. V prvej edícii sa totiž nachádza menší model lode Star Destroyer, kým v druhej to bude Shuttle loď Kylo Rena. Ak mám byť ale úprimný, tak sa mi najviac páči model X-Wingu, ktorý je súčasťou Special edície (dá sa predobjednať v Brlohu za 53,99€). Balenie však neobsahuje Season Pass.

Čo ale tento Season Pass obsahuje? To prezradili tvorcovia len teraz. Súčasťou Season Passu pre nové LEGO Star Wars majú byť tri level packy a päť character packov (aj s vozidlami). To všetko za naozaj príjemnú cenu, 9,99€. Ubisoft, mohol by si sa inšpirovať 😛

LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition

Level packy:

  • Poe’s Quest for Survival – Tento level pack sleduje Poa Damerona a jeho návrat na základňu Odporu. Musí nájsť BB-8 a nájsť loď, ktorá mu umožní dostať sa z piesočnatého Jakku domov.
  • First Order Siege of Takodana – Útok na hrad Maz Kanaty. V hlavnej roli Kylo Ren a Prvý rád.
  • Escape from Starkiller Base – Sledujte príbeh dvoch pilotov Odporu, ktorí sa musia vymaniť zpod útoku Prvého rádu skôr, než dôjde k zničeniu planéty.

Character Packy:

  • The Prequel Trilogy Character Pack – Vychutnajte si hru z pohľadu postáv z Prequel trilógie, čiže z filmov Skrytá HrozbaKlony útočiaPomsta Sithov. Nájsť tu možno už zle vyzerajúceho Anakina Skywalkera, kapitána Panaku, Darth Maula, Jango Fetta, Jar Jar Binksa, Padmé Naberrie, Watto, Zama Wesella a Naboo Starfighter (dva druhy).
  • Star Wars: Rebels Character Pack – Populárne postavy z animovaného seriálu: Ahsoka Tano, Chopper, Ezra Bridger, Hera Syndulla, Kanan Jarrus, Sabine Wren, Zeb Orrelios a Siedma sestra. Taktiež ponúka Ghost v dvoch podobách.
  • The Freemaker Adventures Character Pack – Postavy z pripravovaného LEGO animovaného seriálu Star Wars: Baash (Iktotchi), Graballa the Hutt, Kordi Freemaker, Naare, Raam (Iktotchi), Roger (bojový droid), Rowan Freemaker, Zander Freemaker a vozidlá Star Scavenger
  • The Clone Wars Character Pack – Asajj Ventress, Aurra Sing, Barriss Offee, Cad Bane, kapitán Rex, veliteľ Cody, Hondo Ohnaka, Savage Opress a loď Republic Gunship.
  • The Jedi Character Pack – Postavy z rádu Jedi, dostupný exkluzívne len pre držiteľov Season Passu. Jeho súčasťou je Aayla Secura, Ki-Adi-Mundi, Kit Fisto, Luminara Unduli, Mace Windu, Plo Koon, Saesee Tiin, Shaak Ti a dva druhy Jedi Interceptoru.

LEGO Star Wars The Force Awakens Season Pass

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *