Odhalené špeciálne edície Ghost Recon: Wildlands!

Ghost Recon Wildlands

Ako to už pri hrách od Ubisoftu býva, tak tie najväčšie značky dostávajú rôzne špeciálne a zberateľské edície. Výnimkou nebude ani nová hra Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, ktorá však prinesie do série trochu čerstvého vzduchu. Doterajšie koridory totiž vystrieda obrovský open-world, ktorý však vyzerá byť len o niečo väčší než ten v Assassin’s Creed. Wildlands by tiež malo stavať na podobnom princípe ako The Division alebo Rainbow Six: Siege – na kooperácii. Aj preto bude dôležitou súčasťou Ghost Reconu co-op až pre štyroch hráčov.

Hráči Jednotky Ghost sa vydajú do Bolívie, kde budú bojovať proti drogovému kartelu Santa Blanca a jeho aktivitám. Kartel sa totiž vďaka vplyvnému lídrovi, ktorý je v kriminálnych kruhoch známy pod prezývkou El Sueño, premenil v kokaínovú veľmoc. Drogová mafia si navyše udržuje veľmi dobré vzťahy s politikmi a práve vy máte za cieľ tieto vzťahy narušiť, čím zachránite ľud Bolívie spod nadvlády mafiánov. Teoreticky sa to dá prirovnať k Slovensku v 90-tych rokoch. Čo sa týka spôsobu dokončenia misií, Wildlands ponúka absolútnu slobodu, no je určite dobré premyslieť si riadnu taktiku, ktorou sa dá dokončiť misia čo najrýchlejšie.

No a nakoniec, Ubisoft oznámil špeciálne edície a bonusy! Predobjednávkovým bonusom bude misia The Peruvian Connection, v ktorej sa hráči presunú do hôr Bolívie a budú musieť narušiť spoluprácu medzi Peruánskymi kartelmi a Santa Blancou. Táto misia je dostupná ku všetkým predobjednávkam, bez ohľadu na edíciu.

Ghost Recon Wildlands (Deluxe Edition) ponúkne okrem štandardnej hry aj oficiálny soundtrack na CD, mapu a Digital Deluxe Pack balíček, ktorý obsahuje sadu oblečenia Huntsman Gear (okuliare, bunda, ruksak). Okrem toho obsahuje tri nové kamufláže na zbrane, motorku Huntsman, špeciálnu pušku, 3 emblémy a XP Boost.

Ghost Recon Wildlands Deluxe Edition

Ghost Recon Wildlands (Gold Edition) je dosť podobná zlatej edícii The Division. Okrem hry totiž ponúka aj Season Pass a sadu Digital Deluxe Pack. Season Pass zabezpečí prístup k dvom veľkým expanziám, exkluzívnemu vozidlu, epickým zbraniam a nejakým tým balíčkom s rôznym vybavením.

Ghost Recon Wildlands (Calavera Collector’s Case) je najvyššia zberateľská edícia a objednať sa dá len cez Uplay Shop. Okrem zlatej edície hry (a teda aj season passu) a soundtracku obsahuje funkčnú repliku Audio Headsetu, s ktorým sa stretnete priamo v hre. Funkcionalita slúchadiel sa líši v závislosti od platformy (PC, Xbox One, PS4). Slúchadlá vás budú čakať na lebke Santa Blanca Skull v reálnej velkosti (to by som nechcel mať v noci doma). Potom je súčasťou balenia mapa, vak inšpirovaný Bolíviou a nakoniec 3 pohľadnice.

Ghost Recon Wildlands Calavera Collectors Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *