WRC 6 ohlásené a bude to ďaleko väčšia výzva, než 5-ka

WRC 6

Nie je to ani tak dávno (no dobre, pol roka ale ubehlo to ako voda), čo vyšlo WRC 5 a v príprave je už pokračovanie. Ako už tušíte, tak nejde o nič iné, než o WRC 6, ktoré bolo práve ohlásené a ktorého vydanie je naplánované na jeseň/podzim tohto roka. Hlavná kariéra bude pozostávať zo 14-tich eventov (vrátane Rally China), čím sa približuje dĺžke reálneho šampionátu WRC. Okrem toho však ponúkne aj ďalšie závody a nebudú chýbať ani divízie WRC 2 a Junior WRC spolu so skutočnými šoférmi.

Tvorcovia zo štúdia Kylotonn Racing vravia, že po vydaní WRC 5 začali intenzívne študovať spätnú väzbu hráčov a na základe toho vylepšili fyziku a priniesli do hry ďalšie vylepšenia, ktoré majú WRC 6 priblížiť k realite. Vďaka tomu budú trasy vo WRC 6 užšie a hrbolatejšie než široké cesty v predošlom dieli. Navyše, jednotlivé závodné úseky budú dlhšie a budú predstavovať väčšiu výzvu. To je len drobná ukážka toho, čo by mala budúca hra ponúknuť. Narozdiel od predošlého dielu, WRC 6 vychádza len na známe trio Xbox One, PlayStation 4 a PC.

WRC 6

WRC 6

WRC 6

WRC 6

WRC 6

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *