The Division zamieri do kín! Žeby prvý kvalitný film podľa hry?

The Division Movie

The Division je jednou z mála hier, ktorú si vieme predstaviť aj ako film. A čuduj sa svete, Ubisoft ho zrejme naozaj pripravuje! Takéto informácie získal od svojich zdrojov magazín Variety, ktorý nám zároveň odhalil dve kľúčové novinky týkajúce sa práve filmového prevedenia Divízie. Podľa nich mal byť do hlavnej role dosadený Jake Gyllenhaal, ktorý si už v roku 2012 zahral v inom ubisofťáckom filme, Prince of Persia. Ten sa však zapísal do histórie ako nie príliš presvedčivý, keďže trochu zle vystihol pointu Sands of Time.

Gyllenhaal by mal byť tiež producentom filmu, takže dúfame, že vie, o čom The Division je. To isté dúfam platí aj o scenáristoch, keďže Ubisoft momentálne hľadá človeka, ktorý by napísal scenár pre filmovú adaptáciu. Ubisoft sa zatiaľ k správam nevyjadril. Reálne by sme však už teraz vedeli film opísať ako post-apokalyptickú akciu. Po vzore hry sa zrejme bude odohrávať v New Yorku, kde sa medzi ľuďmi rozšíril modifikovaný vírus ovčích kiahní, ktorý bol napustený do bankoviek a vypustený do sveta v Čierny piatok, teda Black Friday.

via Variety

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *