Titanfall 2 vyjde 3 týždne pred/po BF1

Titanfall 2

EA už túto jeseň vytiahne na Call of Duty dve nové zbrane. Jednou bude Battlefield 1, ktorý to očividne so zasadením do obdobia prvej svetovej vyhral, no a druhou hrou bude Titanfall 2. Očakávané pokračovanie futuristickej akcie by mohlo určitým spôsobom konkurovať CoD Infinite Warfare, keďže hry vyjdú v podobnom čase a navyše sú aj zasadené do podobného prostredia. Teda, je možné, že vyjdú v podobnom čase.

Totiž, finančný riaditeľ EA, Blake Jorgensen, povedal, že Titanfall 2 vyjde v rozmedzí troch týždňov od Battlefieldu 1. Ten vychádza 21. októbra/října a druhý Titanfall by mal tým pádom vyjsť niekedy v čase od 30.9. do 11.11.. Skôr sa prikláňame k tomu, že vyjde až po BF1, keďže EA doteraz vravela, že vydanie nového Titanfallu je naplánované na tretí kvartál, ktorý končí v decembri/prosinci.

A že niekedy medzi BF1 a T2 konkurencia vydá CoD, to EA veľmi nevadí. Vlastne vôbec, keďže Activision je ich hlavný konkurent. Infinite Warfare pritom vychádza 4. novembra/listopadu s tým, že v rovnakom čase vyjde aj remaster Modern Warfare pre Xbox One a ďalšie platformy.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *