Na E3 uvidíme Prey 2 a nový Wolfenstein

Bethesda

Tohtoročná E3 bude naozaj bohatá na novinky. Svoje tam totiž plánuje predstaviť okrem iných veľkých vydavateľov aj Bethesda, ktorá má vraj v line-upe niekoľko veľkých oznámení. Jedným z nich by mohol byť dokonca remaster TES V: Skyrim, vďaka čomu by sa na aktuálnych konzolách konečne objavil nejaký singleplayerový diel zo sveta Elder Scrolls. Momentálne jedinou hrou je totiž len multiplayerovka Tamriel Unlimited a povedzme si narovinu, nie každého baví striktne MP.

Ale podľa serveru Eurogamer máme očakávať aj tri úplne nové hry! Tou prvou by mal byť, podľa všetkého, nový Wolfenstein. Blazkowicz debutoval na Xboxe One s parádnym titulom The New Order, ktorý bol naozaj skvelou hrou. Popravde to bola moja prvá hra na Xbox One a mal som možnosť ju porovnať s PS4 verziou, ktorá vyzerala dokonca horšie, hoci sa pýši výkonnejšou grafikou. Ďalšou veľkou novinkou by malo byť The Evil Within 2. Pokračovanie hororovky, ktoré vynechám presne tak ako ďalšie hororové hry, ktoré sú v príprave alebo už vyšli. No a treťou veľkou novinkou má byť Prey 2…. Počkať, ale to vlastne už bolo oznámené, nie? No, oznámené bolo, ale podľa toho, čo sa dozvedel Eurogamer, má byť druhý Prey nakoniec úplne inou hrou, než ktorú sme videli v traileri zpred 5 rokov. No a teraz už tá hra možno aj vyjde.

No a nakoniec sa Bethesda plánuje pozrieť bližšie na Dishonored 2, pokračovanie celkom obľúbenej stealth RPG.

via GameSite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *