EA Play: Konečne vieme viac o Mass Effect Andromeda!

Mass Effect Andromeda

To teda trvalo… Kedyže bol Mass Effect Andromeda oznámený? Už ani nevieme. Ale hlavne už vieme, že hra konečne vychádza v horizonte niekoľkých mesiacov a už sa o nej aj dozvedáme niečo viac!

Mass Effect: Andromeda sa bude narozdiel od prvého dielu odohrávať v susednej galaxii, v Andromede a vy ste sa dostali do postavenia, kedy ste vy mimozemšťanom pre tamojšie civilizácie! V hre môžeme čakať „domácich“ (pre nás to sú alieni) a netreba sa čudovať, že sa k vám zachovajú nepriateľsky, ak na nich zaútočite. Ale neznamená to, že všetky stvorenia žijúce v galaxii Andromedy budú nepriatelia! S niektorými sa budete môcť zlúčiť a spolupracovať s nimi!

Kľúčovou vlastnosťou hry má byť hlavne to, že budeme susedskú galaxiu skúmať a objavovať v nej nový domov pre ľudstvo a presne o tom bude kampaň tejto hry. Trochu mi to pripomína také rozšírené Elite: Dangerous odohrávajúce sa u našich vzdialených susedov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *