EA Play: Titanfall 2 má dátum vydania!

Titanfall 2

Zaujímavý koncept, akým je Titanfall 2, je prvou hrou, ktorá sa objavila na tohtoročnej E3. V súvislosti s ním teraz EA odhalila viacero noviniek. V prvom rade víťazoslavne oznámila, že si Titanfall prvýkrát vychutnajú aj hráči na PS4, zatiaľ čo prvý diel bol čisto len Xboxerskou (a PC-čkarskou) záležitosťou. Okrem toho Titanfall 2 ponúka úplne novú singleplayerovú kampaň, pre ktorú Respawn Entertainment pripravili aj samostatný trailer. Je to ten istý trailer, ktorý unikol pred show, a ktorý EA teraz prezentovala pre tých 4 ľudí, ktorí ho ešte nevideli. Trailer nám ukazuje dianie v ďalekej budúcnosti, kedy sa nejaká žena snaží zistiť, kto dal príkaz na „zmenu“ šoféra nejakého Titanu, ktorý bude hrať dôležitú rolu v singleplayeri.

Keď už spomínam Titanov, do hry pribudne 6 úplne nových a hra tiež ponúkne rozšírené schopnosti ovládania titanov z pohľadu pilota a novinkou bude aj pokročilý upgrade systém, ktorý bude stavaný zrejme rovnakým štýlom ako v ostatných hrách takéhoto druhu. No a nakoniec, Titanfall 2 vychádza 28. 10. 2016!

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *