Star Wars Battlefront 2 potvrdené, vyjde už budúci rok

Star Wars Battlefront 2

EA „ryžuje“ zo značky Star Wars ako sa dá a už teraz nám odhalili 3 nové hry z veľmi vzdialenej galaxie. Na prvej pracuje DICE so štúdiom Motive a bude sa jednať o Star Wars Battlefront (2017)Jedná sa vlastne o nové pokračovanie Battlefrontu, ktoré ponúkne aj obsah z najnovších filmov a zdá sa, že ponúkne aj vlastnú singleplayerovú kampaň.

Na novinke spolu so scenáristkou Uncharted pracuje aj štúdio Visceral Games, ktorí pracujú na hre, ktorá vyjde v roku 2018 a ponúkne vlastný storyline. O hre nám toho bohužiaľ viac nepovedali, ale ukázali nám veľmi raný koncept gameplayu. Asi jedna z úplne prvých scén, kde sa hlavná postava prebúdza a vychádza zo svojho domova von na Tatooine a nad hlavou má fakt že veľa vesmírnych lodí a iných strojov, na ktorých názvy si teraz nespomeniem. Ale viete, ktoré myslím.

No a nakoniec na jednej hre pracuje aj štúdio Respawn Entertainment, čiže tvorcovia Titanfallu, ktorí pracujú „na úplne novom zážitku“. Žeby niečo na štýl Titanfallu v univerze Star Wars?

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *