Ako sa Epic Games klamať nepodarilo

Epic Games si nasrali do huby

Epic Games je vskutku zaujímavé štúdio. Kým v minulosti radi spolupracovali s Microsoftom a vyvíjali preň Gears of War, tak teraz sa Epic skôr prikláňajú k Sony. A to ich dokonca donútilo k tomu, aby klamali v priamom prenose, skoro ako Procházka. Tvorcovia GoW však neklamali o rokovaní s Ficom ale o dôvode, prečo je ich nová hra Paragon dostupná len pre PS4, ale nie na Xbox One. Ak vezmeme do úvahy udalosti posledných týždňov, tak je ich argument vskutku smiešny.

Epic Games totiž pre server GamingBolt povedali, že ich hra Paragon, hoci je to free-2-play záležitosť, nevyjde na Xbox One, pretože je Sony otvorené cross-play multiplayeru medzi PC a PS4. Nechám vás zasmiať sa. Vážne ako argument použili to, s čím najprv prišiel Microsoft! Ktorý sa navyše verejne vyjadril, že sú otvorení cross-play multiplayeru medzi Xboxom a PS4! Pobavte sa:

„Sony bol skvelým partnerom a je otvorený voči veciam ako cross-play, cross-progress a tak podobne, čo sú veci, ktoré pre nás boli dôležité od samého začiatku,“ povedal pre server GamingBolt Steve Superville. Takže prakticky, podľa Epic Games je niekde v alternatívnej dimenzii PlayStation tá dobrá platforma, ktorá je ochotná spolupracovať s konkurenciou. Ako to dopadlo, keď bol Microsoft ochotný spolupracovať so Sony, sme videli. Konkurencia povedala jasné NIE.

via GamingBolt

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    sony a ich klamlimé machynácie, z ktorých mi je na vracanie. sonydemencia pokračuje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *