Xbox Play Anywhere: Hrajte svoje hry kdekoľvek!

Xbox Play Anywhere

Microsoft sa rozhodol učiniť naozaj zaujímavý krok. Oznámil totiž, že Gears of War 4 bude prvá hra z programu Xbox Play Anywhere, do ktorého sú vlastne zahrnuté hry dostupné pre Xbox One aj Windows 10. Tieto hry čaká hlboké prepojenie!

Program Xbox Play Anywhere totiž zabezpečí, že hry si budete môcť stiahnuť na Xbox aj PC s tým, že sa vám synchronizujú savy, achievementy a tiež bude takto možné hrať aj multiplayer. Znamená to teda, že už nebudeme zbierať achievementy z dvoch rôznych hier, ale len z jednej a tú budeme môcť hrať kdekoľvek. Osobne vidím výhodu hlavne u pôvodného Xboxu One, ktorý je celkom ťažký na prenášanie a človek si radšej vezme notebook, aby mohol hrať takéto hry. Prvými hrami budú Gears of War 4 a Killer Instinct: Season 3. Je možné, že sem pribudnú aj ďalšie hry a možno aj staršie hry.

Zároveň pripravujeme zoznam hier, ktoré budú do tohto programu zahrnuté a pravidelne budeme tneto zoznam updatovať.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *