Ultimate edícia Halo Wars 2 ponúkne remaster prvej hry, novú kampaň a ďalšie bonusy

Halo Wars 2

Microsoft včera spustil predobjednávky takmer na všetko, čo predstavil a výnimkou nie sú ani Halo Wars 2, ktoré vychádzajú už tento rok. Len pripomeniem, že to je hra, ktorá mne osobne pasuje viac k počítaču než na Xbox a preto aj beriem za rozumné, že vyjde aj pre počítače s Windows 10. Pokračovanie sa bude držať klasických princípov a hlavne, bude sa odohrávať po udalostiach pôvodnej hry, takže to nie je len tak nejaká bezduchá random RTS-ka s názvom Halo.

V Halo Wars budeme hrať už tradične za UNSC a chopíme sa možnosti ovládať sparťanov, Warthogy a ďalšie vozidlá, ktoré nejak súvisia s univerzom Halo. Čeliť však budeme novej hrozbe The Banished. Dobre to vyzerá s multiplayerom, ktorý by mohol byť naozaj podarený (hlavne na PC). Ale je uňho treba rátať s pribúdajúcimi dodatkami, ktoré ho doplnia o nové jednotky, vozidlá a možno aj mapy. Dostať sa k nim bude dať už tradične kúpou. Alebo vďaka Season Passu.

Halo Wars 2: Ultimate Edition obsahuje aj ten a okrem neho aj zopár ďalších príjemných prekvapení:

  • Early Access – Hrajte Halo Wars 2 už o štyri dni skôr
  • Halo Wars: Definitive Edition – Nehrali ste jednotku alebo ste už zabudli, o čom vlastne bola? Tak nezúfajte, lebo ako bonus dostanete remaster, dostupný pre Xbox One aj Windows 10. Takže si prvé Halo Wars budete môcť zahrať aj na PC. Prístup k DLC je samozrejmosťou.
  • Season Pass – Okamžitý prístup k dodatkom, ktoré budú vychádzať po dobu viac ako 6 mesiacov. Dodatky rozšíria hru o nových Lídrov so schopnosťami, ktoré dokážu zvrátiť stav multiplayerových bojov, nové jednotky, novú singleplayerovú kampaň s exkluzívnymi misiami a aj ďalší, zatiaľ neohlásený obsah.
  • Welcome to the Ark – Bonusová kampaň, prequel k Halo Wars 2?
  • Pre-Order Bonus REQ Pack pre Halo 5: Guardians

Táto edícia stojí 79,99€. Mimochodom už teraz beží verejná beta, ktorú si môžete stiahnuť zadarmo na Xbox One.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *